Facebook Pixel

Rengøringsartikler

Rengøringsartikler til dit hjem

Med diverse rengøringsartikler kan du komme helt til bunds med din rengøring. Det drejer sig blandt andet om produkter til rengøring af flasker, toilet og vandhaner. De kan være gode at investere i, så du ikke står og mangler det når vandhanen eller toilettet er stoppet. Se alle artiklerne herunder.

14 varer

pr. side
Faldende orden

14 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i rengøringsartikler

Rengøringsartiklerne, som du kan få hos Amager Isenkram, er et stor virvar af små og store produkter, der kan bruges til rengøring af dit hjem. Du kan finde mange produkter, der hver især har deres eget formål. Det drejer sig blandt andet om flaskerensere, svuppere og tørretumbler bolde. Uden disse remedier kan det være svært at komme helt til bunds med problemet eller snavset.

 

Du vil derudover også kunne finde radiatorbørster, støvkoste og afkalker. For eksempel med en Limey afkalker til vandhanen, kan du nemt få bugt med tilstoppede filtre der er opstået på grund af ophobning af kalk. Gummidutten er lille og nem at montere på vandhanen når kalk bliver for stort et problem. Og du vil desuden kunne bruge den igen og igen.

 

Mangler du andet til at gøre rent med, kan du finde et kæmpe udvalg af rengøringsprodukter og midler under Rengøring her på webshoppen. Vi har i hvert fald sørget for at der er lidt af det hele.