Facebook Pixel

Rengøringsklude

Praktiske rengøringsklude til hjemmet

Med rengøringsklude kan du få bugt med snavs på alle slags overflader. De er effektive til at tørre både støv, snavs og våde pletter op. Det er vildt praktisk, fordi du aldrig ved hvornår uheldet er ude og du har brug for at tørre ting op. Se de forskellige klude herunder.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af rengøringsklude

Rengøringsklude kan være nødvendige at investere i, da de er super gode til al den lavpraktiske rengøring. Du kan bruge dem til at tørre hylder og borde af - nemt og effektivt. Du kan også bruge dem sammen med en gulvskrubbe til at vaske gulvet. Du bruger dine kræfter til at skrubbe skidtet løst, mens kluden samler alt snavset op.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde alle former for rengøringsklude, som du kan bruge til den daglige rengøring. Vi har blandt andet microfiberklude, der er særdeles gode i tør tilstand til at samle støvpartikler og overfladisk snavs op. I våd tilstand kan de rengøre med langt mindre rengøringsmiddel end almindelige klude vil kunne. Derfor er microfiberklude et godt valg til de mange forskellige rengøringsopgaver.

 

På vores webshop kan du også kunne finde en masse andre produkter til rengøring. Du kan dermed hurtigt og let få klaret alle former for rengøringsopgaver, der måtte presse sig på.