Facebook Pixel

Rengøringsklude

Praktiske rengøringsklude til hjemmet

Med rengøringsklude kan du få bugt med snavs på alle slags overflader. De er effektive til at tørre både støv, snavs og våde pletter op. Det er vildt praktisk fordi du aldrig ved hvornår uheldet er ude, og du har brug for at tørre ting op. Se de forskellige klude herunder.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Rengøringsklude i forskellige afskygninger

Rengøringsklude kan være nødvendige at investere i da de er super gode til al den lavpraktiske rengøring. Du kan bruge dem til at tørre hylder og borde af, nemt og effektivt. Du kan også bruge dem sammen med en gulvskrubber til at vaske gulvet. Du bruger dine kræfter til at skrubbe skidtet løs, mens kluden samler alt snavset op.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde alle former for rengøringsklude, som du kan bruge til den daglige rengøring. Vi har blandt andet microfiberklude, som er særdeles gode i tør tilstand til at samle støvpartikler og overfladisk snavs op. I våd tilstand kan den rengøre med langt mindre rengøringsmiddel end almindelige klude vil kunne. Så microfiberklude er et godt valg til de forskellige rengøringsopgaver.

 

Du vil på vores webshop også kunne finde en masse andre produkter til rengøring. Du kan dermed få klaret alle former for rengøringsopgaver, der måtte presse sig på.