Facebook Pixel

Rengøringsmidler

Effektive rengøringsmidler

Få effektive rengøringsmidler til at gøre dit hjem rent. Det kan nemlig være nødvendigt at bruge mere end bare vand til at fjerne snavs eller pletter i dit hjem. Det kan blandt andet dreje sig om tekstilrens eller køleskabsrens. Se videre i udvalget herunder, hvilke former for rens og rengøringsmidler som vi fører.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i rengøringsmidler

Rengøringsmidler er gode til at fjerne genstridig snavs, især ude i køkkenet hvor madrester hurtigt kan sætte sig fast. Hos Amager Isenkram har vi blandt andet en masse produkter fra mærket Nordicare, som er et kvalitetsbevidst brand, der specialiserer sig i produkter til rensning og pleje i den generelle husholdning. 

 

Du kan for eksempel få en ovnrens i en 500 ml sprayflaske. Den er lavet specielt til bage- og stenovne, hvor rensen går ind og løsner fedt og brændte madrester. Du kan desuden bruge det til grillriste og bageplader. Udover ovnrens, kan du også finde kogepladerens og stålrens. Disse produkter er gode til henholdsvis keramiske kogeplader og ståloverflader. Du kan desuden behandle og vedligeholde træoverflader med teakolie. Hvis du mangler andet til din rengøring, kan du også finde klude, svampe og mopper. Du finder disse produkter og andet under kategorien Rengøring.