Facebook Pixel

Rengøringssvampe

Praktiske rengøringssvampe til husholdningen

Brug rengøringssvampe til mange forskellige opgaver i hjemmet. Du kan for eksempel bruge de klassiske grydesvampe til at vaske op og rengøre kogeplader. De har nemlig to sider, hvor den ene kan klare de mere hårdføre opgaver. Se grydesvampe og andre rengøringssvampe i sortimentet herunder.

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Generelle rengøringssvampe eller special svampe

Udover de ovennævnte grydesvampe, kan du også få ret generelle rengøringssvamp hos Amager Isenkram. En Swisch rengøringssvamp er lavet i silikone, så den nemt kan formes og komme ned i alle afkroge. De fås i syv forskellige farver, så du nemt kan finde en du synes passer godt ind i din indretning.

 

Vi har også nogle mere specielle rengøringssvampe, der er særlig gode til enkelte opgaver. Det drejer sig blandt andet om melamin svampe, der fungerer som et slags viskelæder. Hvis du for eksempel har sorte streger på dine køkkenlåger, der er opstået ved bump med andre genstande, kan du bruge melamin svampen til at fjerne stregerne. Det er utrolig smart, og du slipper for større indgreb for at fjerne de triste streger.

 

Mangler du andre produkter til at kunne gøre dit hjem ordentlig rent, kan du finde dem under vores rengøringsartikler. Der er et bredt udvalg af gulvskrubbere, rengøringsklude, vinduesskrabere, og meget mere.