Facebook Pixel

Praktiske riskogere til perfekt tilberedning af ris

Med en riskoger kan du nemt tilberede ris uden at brænde dem på. Apparatet sørger nemlig selv for at slå fra når risen er kogt, og du får dermed perfekte ris hver gang. Der kommer nemme instruktioner med riskogeren, så du kan dosere ris og vand korrekt. Så nu kan du øge antallet af dage hvor du får ris til dine måltider.

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

Riskogeren klare det hele smertefrit

Skal der mere ris på menuen, kan en riskoger gør det hele meget lettere. Så længe at du har hældt nok vand i beholderen, behøver du ikke at bekymre dig om at de brænder på. Riskogeren stopper selv med at koge når risene er færdige og bliver desuden ved med at holde beholderen varm indtil du slukker for kontakten. Det er super nemt, og du kan i mellemtiden lave andre ting som at tilberede det der skal serveres med risene.

 

Hos Amager Isenkram kan du vælge mellem forskellige designs fra mærker som OBH, Tefal og Dunlop. Du kan eksempelvis få en riskoger i stål fra OBH. Den kan rumme 1,8 liter og har et fint glaslåg, så du kan holde øje med hvor langt i processen risene er kommet. Derudover får du et målebæger, en risske og en dampindsats. Med alle disse redskaber, er du klar til at koge ris som en professionel.

 

Søger du også andre former for Husholdningsapparater, kan du med garanti finde det her i webshoppen. Vi har nemlig samlet et bredt sortiment af apparater, så du nemmere kan klare opgaverne i køkkenet.