Facebook Pixel

Rivejern til grøntsager og andet

Med et rivejern kan du let rive alle former for grøntsager i hånden. Men den kan også bruges til andre fødevarer som for eksempel ost. Især hvis du har en fast ost, som du vil bruge til topping på pizza, lasagne eller en tredje ret. Med de her håndholdte rivejern kan du selv styre hvor meget der skal rives ad gangen. Se de forskellige typer af rivejern i udvalget nedenfor.

13 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Dacore - Grøntsagshakker med snoretræk Tilbud
    Dacore - Grøntsagshakker med snoretræk
    Vores Pris 69,95 kr Vejl. Pris 99,95 kr
  2. Rosendahl - Grand Cru rivejern med glas Tilbud
    Rosendahl - Grand Cru rivejern med glas
    Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
  3. Westmark - Agurkehøvl hvid 1066 Tilbud
    Westmark - Agurkehøvl hvid 1066
    Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 34,95 kr
  4. Microplane - 3-i-1 Ingefær rivejern Tilbud
    Microplane - 3-i-1 Ingefær rivejern
    Vores Pris 159,95 kr Vejl. Pris 189,95 kr

13 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte snitte- og rivejern i forskellige designs

Et rivejern er et alletiders redskab at have i køkkenet. Det hjælper dig hurtigt med at klare små rive og snitte opgaver i relation til fødevarer. Et rivejern kan variere i forhold til udseendet. Du kan for eksempel få de flade jern, hvor du som regel enten kun kan rive eller snitte dine grøntsager. Når du skal rive ting, kan du også vælge mellem grov eller fin. 

 

Det smarteste vil være at anskaffe et boks rivejern, også kaldet en pyramide eller et 4-sidet rivejern. Den har, som navnet indikerer, fire sider hvor du kan bearbejde dine grøntsager lige som du vil. Du kan rive groft, fint, i skiver og en zester til citrusskal. Det hele er altså samlet i et. Hvis du skal arbejde med ultra tynde skiver eller skal grøntsagerne være skåret julienne, kan et mandolinjern også være en god mulighed. Den snitter de mest perfekte og ensformige stykker end noget andet værktøj. Du kan finde mandolinjern og en masse andre fantastiske Køkkenredskaber her i webshoppen.