Facebook Pixel

Rødvinsglas

Elegante rødvinsglas til middagsbordet

Med rødvinsglas kan du uden problemer nyde velsmagende dråber til middagen, både når det bare er dig eller når du har gæster. Der behøver nemlig ikke altid være en speciel anledning til at åbne en god flaske rødvin. Og rødvin nydes bedst i glas der er udformet særligt til rødvin. Se det store udvalg af elegante rødvinsglas herunder. 

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Rødvinsglas i tidløse designs

At finde de rette rødvinsglas kan måske godt gå hen og blive lidt af en udfordring. Der er nemlig rigtig mange udgaver, som er virkelig flotte og tidløse. De forskellige brands har nemlig sørget for at have mindst én serie, hvor designet er tidløs og simpelt. De kan desuden have lavet en serie hvor der er plads til at lege lidt mere med designet. Så lige meget hvilken serie du vælge, så vil glassene med garanti se godt ud på dit spisebord.

 

Du kan hos Amager Isenkram for eksempel finde rødvinsglas i forskellige serier fra Holmegaard. Disse hedder: Bouquet, Cabernet eller Perfection og kommer i pakker af seks glas. I hver serie kan du desuden vælge mellem to størrelser på glassene. Du skal derfor også gøre op, hvor meget rødvin du drikker ad gangen.

 

Du kan også finde hvidvinsglas fra Holmegaard her i webshoppen. På den måde kan du matche dine glas, når der skal serveres både hvid- og rødvin. Det du skal gøre for at finde glas til hvidvin er at trykke på glas og vælge den rette underkategori.