Facebook Pixel

Røgalarmer

Røgalarmer til at redde liv

En røgalarm er rigtig vigtig at have i sit hjem. Den kan opfange røgudvikling som kan være livsfarlig hvis ikke det bliver opdaget i tide. Hvis du vil undgå ildebrand i hjemmet, er det en meget god idé at anskaffe dig mindst én røgalarm. Allerhelst flere hvis du bor i et hus eller en større lejlighed med mere end en etage.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Trådløs røgalarm til at sikre dit hjem

Hos Amager Isenkram fører vi kun godkendte røgalarmer. Vi har blandt andet en optisk røgalarm, som hurtigt kan opdage røgdannelse i hjemmet. Røgalarmen er trådløs og kommer med et 9 volts batteri, en monteringsplade og tilhørende skruer. 

 

Sørg for at installere alarmen i loftet, men undgå at placere den i rum hvor røg fra hverdagssituationer kan forekomme. Det vil sige i køkkenet hvor mados kan sætte røgalarmen i gang ved et uheld. Derudover, er badeværelset også et dårligt valg da der kan opstå meget damp i rummet som kan påvirke batteriet. Hvis du har pejs eller brændeovn i stuen, kan en lille mængde røg derfra også sætte alarmen i gang. Det optimale sted vil i mange tilfælde være i gangen da det oftest er midtpunkt for alle rum. 

 

Efterfølgende er det nødvendigt at være opmærksom på hvornår batteriet skal udskiftes. Det vil være bedst at udskifte batteriet én gang om året for at sikre sig at alarmen virker som den skal. Hvis du mangler et batteri til din røgalarm, kan du også finde et nyt Philips 9V batteri hos Amager Isenkram.