Facebook Pixel

Romglas

Flotte romglas i smart design

Er du stor fan af at drikke en god flaske rom rent, kan du med særskilte romglas få det bedste ud af din rom. Glassene er udformet lidt som en tulipan, hvor duften og smagen intensiveres når næse og mund kommer i nærheden af glasset. Romglas er også en god gave til manden, som er kommet i alderen hvor han gerne vil nyde sin alkohol frem for at bunde den.

Juvel formet romglas til rom drikkeren

Med de rigtige romglas kan du maksimere nydelsen af en god rom, i stedet for at skulle blande det med cola eller andet. Ligesom en god cognac, skal rom af god kvalitet ikke blandes op, men i stedet nydes langsomt. Formen på glassene hjælper med at fremhæve de indtryk der skal til at gøre det hele til en god oplevelse. 

 

Du fylder rommen op til det bredeste stykke på glasset, hvor det begynder at knække indad igen. Indsnævringen af glasset hjælper til at gøre duften mere intens når du løfter glasset op til din næse. Og når du kan dufte rommen ordentlig, kan det også præge dit smagsindtryk til det bedre. Så du skulle tage og investere i romglas for at få mere ud af dine gode rom. Du kan for eksempel få disse smukke juvel romglas fra Lyngby Glas. De kommer i en pakke af seks glas, og kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

 

Vil du dog stadig gerne nyde nogle rom og cola, kan du i stedet finde drinks- eller cocktailglas som passer bedre til formålet. Du skal bare, her i webshoppen, klikke på Glas og finde de ønskede typer af glas derunder.