Facebook Pixel

Praktiske røremaskiner til køkkenbordet

Med en røremaskine på køkkenbordet, kan du nemt få rørt en lækker kage, creme eller dej. De forskellige medfølgende dele gør, at maskinen kan røre, piske eller ælte for dig, mens du stille og roligt kan tilføje ingredienser. Den håndfri betjening er super praktisk, især hvis alle ingredienserne ikke skal være i skålen fra start. Du styrer selv hastigheden og har derfor fuld kontrol over processen.

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Røremaskine eller komplette køkkenmaskine

Du kan bruge en røremaskine til mange ting ude i køkkenet. Det er især muligheden for at lave andre ting mens apparatet kører, der gør en røremaskine attraktivt. Du kan nemt få mikset ingredienser sammen uden at skulle holde ved skål eller mixeren. Men den kan ofte meget mere end bare det. 

 

Nogle modeller gør det muligt at tilkøbe udstyr, som gør maskinen til den ultimative køkkenmaskine. Du kan for eksempel til Bosch MUM5 tilkøbe en blender, snitte apparat og en kødhakker. Delene monteres på selve Bosch basen og du behøver derfor ikke store standere til de enkelte dele. Så du sparer dermed også plads i køkkenskabet. Mangler du andet til dit køkken, som for eksempel ting til at tilberede din mad, kan du finde et stort udvalg af relevante produkter under husholdningsapparater.