Facebook Pixel

Rullepølsepresser

Din egen rullepølsepresser

Med en rullepølsepresser kan du nemt lave dit eget pålæg. Når først du har krydret svineslaget, skal du folde og binde slaget sammen så det holder sig godt sammen under kogning. Derefter skal kødet ned i rullepølsepresseren mens det er varmt, hvilket hjælper med at give dens velkendte form.

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Rullepølsepresse bøg
    Rullepølsepresse bøg
    199,95 kr

1 vare

pr. side
Faldende orden

Lækker rullepølsepresser i bøg

Har du endnu ikke en rullepølsepresser, skal du tage at anskaffe dig en. Udover rullepølse, kan den også presse sylter og pate, så du kan lave et væld af lækre sager derhjemme. Udformningen på presseren gør at de påmonterede skruetvinger skubber toppen ned og holder kødet i en aflang form indtil det er fuldstændig kølet af. 

 

En rullepølsepresser er lavet i træ fordi det det nedbryder bakterier hurtigere end for eksempel plastik. Modellen du kan få hos Amager Isenkram måler 35 x 13,5 x 8 cm og er lavet i bøgetræ. Den kan ikke tåle at blive sat i opvaskemaskinen, i stedet skal du vaske den af i hånden med sæbe og lade tørre til træet er helt tørt. 

 

Så du skal egentlig ikke bruge særlig meget udstyr for at lave rullepølse selv. Du skal blot bruge selve presseren og så gerne noget madsnor. Du kan også finde madsnor her i webshoppen under Køkkenredskaber.