Facebook Pixel

Sæbedispenser

Kønne, smarte og effektive sæbedispensere

Smarte sæbedispensere som sørger for, at du får rene hænder, men en sæbedispenser mindsker også ens vandforbrug i forhold til en traditionel håndsæbe. Det er ganske lige til at genopfylde alle vores sæbedispenser. Er du på udkig efter lidt ekstra luksus, så har vi også sæbedispensere med sensor.

8 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Eva Solo - Simply sæbedispenser Tilbud
  Eva Solo - Simply sæbedispenser
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr
 2. Sæbepumpe hvid/stål
  Sæbepumpe hvid/stål
  99,95 kr
 3. Exclusive badsæt 2-delt taupe glas Tilbud
  Exclusive badsæt 2-delt taupe glas
  Vores Pris 49,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 4. Sæbemagnet plade
  Sæbemagnet plade
  14,95 kr
 5. Sæbeæske i hvid plast
  Sæbeæske i hvid plast
  29,95 kr
 6. Sæbemagnet krom
  Sæbemagnet krom
  49,95 kr
 7. Sæbemagnet hvid
  Sæbemagnet hvid
  39,95 kr

8 varer

pr. side
Faldende orden

Forøg Hygiejnen med en Sæbedispenser i kvalitet

En sæbedispenser er god for dig, dine omgivelser og miljøet. Én af de vigtigste ting inden for god hygiejne, er at holde ens hænder bakteriefrie og på den måde prøve at undgå diverse smittefare og det her en sæbedispenser virkelig har sine fordele i forhold til den traditionelle håndsæbe. En sæbedispenser er også virkelig nem at holde ren, og de fleste er lavet af nemt vaskbar materialer. Det er også bevist at ved at anvende en sæbedispenser sænker man ens vandforbrug betragteligt i forhold til traditionel håndsæbe. Vil du virkelig højne hygiejnen, så er en automatisk sæbedispenser, som anvender en sensor til at udlede sæbe lige noget for dig. 

 

Hos Amager Isenkram kan du finde et skønt udvalg af forskellige typer af dispensere og i forskellige materialer og farver. Er din vask hvid eller har du hvide fliser på badeværelset, så kan vores sæbedispenser med stone-look være en virkelig lækker kontrast, og har du træhylde ved vasken, så kan en sæbedispenser i hvid keramik virkelig være elegant.