Facebook Pixel

Praktisk salatsæt til sund mad

Med et salatsæt kan du nemmere og hurtigere samle den rette mængde salat op af skålen. Redskaberne med de brede hoveder griber let om salatblade og andet grønt og løfter det nemt over på tallerknen. Med en almindelig ske og gaffel får du langt fra lige så meget op ad gangen, og det kan nemt glide ud af favnen på bestikket. Gør det nemmere for dig selv og anskaf et salatsæt.

9 varer

pr. side
Faldende orden

9 varer

pr. side
Faldende orden

Flotte salatsæt i træ

Du kan få salatsæt i forskellige materialer. Det kan være metal, men også træ. Du kan blandt andet hos Amager Isenkram få nogle flotte salatbestik i egetræ fra Christian Bitz’ nye køkkenserie, Bitz. Det er super lækkert at se på, og det matcher godt med andet stentøj i serien. 

 

Lidt lettere på pengepungen finder du salatsættet i akacietræ fra Dacore. De to træredskaber er 30 cm lange og kommer i mørkt akacietræ. Designet er enkelt og er behageligt at have i hænderne. Træet er let og du kan derfor nemt vende salaten og bruge bestikket til at samle salat op på tallerknen.

 

Du kan også finde en masse andet bestik og stel til dine middage her på webshoppen. Vi har nemlig samlet alverdens genstande som du kunne stå og mangle på spisebordet.