Facebook Pixel

Salatslynger

Handy salatslynge til køkkenet

En salatslynge er en fantastisk opfindelse, hvor du hurtigt kan dræne vand fra dine salatblade efter du har skyllet dem. Som navnet lidt hentyder til, så slynges vandet fra salaten inde i en beholder. Du kan derefter bruge bladene til en lækker salat hvor dressing og andet har nemmere ved at sætte sig fast.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Sådan bruger du en salatslynge

Brug en salatslynge hvis du er træt af at vand gemmer sig i salatbladene efter du har skyllet dem. Slyngen består af tre dele: en skål, en hullet beholder og et låg med håndtag. Den er super nem at betjene og det tager ingen tid at rengøre den igen. 

 

Du starter med at putte salatbladene ned i den hullede beholder og skyller dem under vandhanen. Derefter sætter du beholderen ned i skålen. Du sætter låget på, som vil gribe fat i beholderen. Salatslyngen fra Plast1 har for eksempel et håndtag, som du skal dreje rundt på. Når du drejer håndtaget, vil beholderen begynde at spinne. Jo hurtigere du drejer håndtaget, jo hurtigere vil beholderen dreje rundt og bladene smide en masse vand fra sig. Når du tænker at vandet er drænet nok fra bladene, kan du løfte beholderen op og hælde vand fra skålen. Du kan nu bruge salatbladene som du vil.

 

Du kan have skåret salaten inden du skyller dem, men ellers kan du naturligvis også gøre det efterfølgende. Vi har også køkkenknive og skærebræt, hvis du skulle få brug for det. Du finder det hele under Køkkenredskaber, hvor vi også har en masse andre skønne produkter.