Facebook Pixel

Serveringsbakke

Praktiske serveringsbakker til dit hjem

Med en serveringsbakke kan du nemt transportere mad og drikke rundt i hjemmet. Du kan eksempelvis bære drikkevarer fra køkkenet til stuen eller bringe morgenmad på sengen til den du har kær. Bakkerne er derfor super praktiske og gode at have når situationerne opstår. Find en serveringsbakke du kan lide blandt udvalget herunder.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Dacore - Bakke i olieret akacietræ 29x20 cm Tilbud
  Dacore - Bakke i olieret akacietræ 29x20 cm
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 2. Dacore - Teaktræsbakke 30x20 cm Tilbud
  Dacore - Teaktræsbakke 30x20 cm
  Vores Pris 79,95 kr Vejl. Pris 99,95 kr
 3. Dacore - Teaktræsbakke 44x30 cm Tilbud
  Dacore - Teaktræsbakke 44x30 cm
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 199,95 kr
 4. Serveringsbakke i bambus
  Serveringsbakke i bambus
  99,95 kr
 5. Bambus serveringsbakke (med ben) til seng 50x30 cm m/håndtag Tilbud
  Bambus serveringsbakke (med ben) til seng 50x30 cm m/håndtag
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr

6 varer

pr. side
Faldende orden

Serveringsbakker i forskellige materialer

Du kan få serveringsbakker i mange forskellige materialer. Hos Amager Isenkram kan bakkerne blandt andet være af træ, metal, plast og porcelæn. Du kan få en helt simpel bakke i hvid plast. I sortimentet er der også en smart rund tjenerbakke i sort metal, som har en høj kant der gerne skulle gøre det nemmere at have flere glas på bakken ad gangen uden de skrider.

 

Hvis du er til dekorative serveringsbakke, kan du få Bjørn Wiinblad bakker hvor der er malet flere af hans kendte og farverige motiver. De er lavet i porcelæn og kan nemt bruge til lette genstande. Hvis du mangler noget mere holdbart og mindre skrøbeligt, kan du vælge en af vores bakker i træ. Du kan for eksempel få serveringsbakker i teaktræ eller bambus. De har hanke så du nemt kan løfte dem fra punkt A til punkt B. 

 

Bakkerne kan du have stående på bordet eller fjerne når du har flyttet glas, tallerkner eller det du nu skal have ind på bordet. Mangler du andet til din borddækning, kan du også finde det her på webshoppen.