Facebook Pixel

Serveringstang

Smarte serveringstange til måltiderne

En serveringstang gør det meget nemmere for dig at flytte mad fra fad til tallerkner. Det er især smart når du har gæster på besøg og folk skal servicere sig selv eller du har lavet en form for buffet. Tangene kan betjenes med en hånd, og du kan derfor nemt skovle mad op mens du holder på tallerkenen.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Elegante serveringstange fra Eva Solo

Hos Amager Isenkram kan du købe forskellige serveringstange, alle fra Eva Solo. Tangene kommer i rustfrit stål og kan dermed tåle en tur i opvaskemaskinen. Du kan også låse tangene i lukket tilstand med den simple ring der trækkess ned over håndtaget. Så sparer du en masse plads i skuffen, når tangen ikke er i brug.

 

Der findes tange, som passer bedst til forskellige madvarer. For eksempel kan du få en elegant pastatang på 25,5 cm, som har takkede gribetænder så du nemt kan samle spaghetti op uden at det glider af på det glatte metal. Du kan også finde salattange og tange der er gode til pålæg og kød.

 

Skal du holde fest med den helt store middag, kan du finde serveringsfade og andet til bordet under Alt til bordet her på webshoppen. Vi har nemlig sørget for et stort udvalg af service, bestik, glas og andet du kunne få brug for til middagsbordet.