Facebook Pixel

Servietter

Flotte servietter til bordet

Servietter er altid en del af bordet, især når du har gæster. Du kan nemlig hive dem frem og ligge på tallerkenerne så folk har deres egen. Mens du har resten stående i en servietholder. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, så de passer til anledningen. Se udvalget herunder og find servietter der passer til din borddækning. 

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Servietter med bestemte temaer

Med en pakke servietter eller to er du altid klar til at få gæster. Du kan dække et flot middagsbord hvor hver gæst får din egen serviet. Og hvis du kan finde nogle som passer til et særligt tema op til en højtid eller en bestemt anledning, er det helt perfekt. Der findes i hvert fald mange forskellige motiver på servietter.

 

Du kan hos Amager Isenkram blandt andet finde servietter til højtider. Især er jul en populær højtid, hvor mange af servietterne kommer med enten nisser eller stjerne motiver. Der er for eksempel denne pakke med 20 stk, hvor motivet er nisser på en grangren. De er lavet på papir der måler 33 x 33 cm.

 

Har du en servietholder, eller skal du have en med mens du er i gang med at købe servietter. Du kan i hvert fald finde en under ting til borddækning, hvor der også er meget andet du kan sætte på bordet når der kommer gæster på besøg.