Facebook Pixel

Shotglas til festlige stunder hvor shots hører sig til

Med små shotglas kan du tilbyde dine gæster forskellige shots af akvavit, tequila eller noget tredje som hurtigt skal bundes. Glassene er særlig velegnet i tiderne omkring jule- eller påskefrokost, hvor snaps blandt andet står på bordet. Du kan se de forskellige typer af shotglas herunder.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Flotte shotglas i høj kvalitet

Skal du have dig nogle shotglas, bør du vælge nogle af en ordentlig kvalitet. På den måde kan du beholde glassene i mange år. Derfor må de også gerne være pæne at kigge på. Hos Amager Isenkram kan du finde flotte shotglas i høj kvalitet. Det er blandt andet fra mærkerne Aida og Lyngby Glas.

 

Du kan for eksempel få disse dekorative shotglas fra Lyngby Glas, der er lavet i facetslebet krystal. En pakke består af fire glas i Melodia-serien, der kan rumme 5 cl. Glassene er virkelig flotte at se på, og matcher meget godt de andre typer af glas i samme serie. Du kan finde de andre glas her i webshoppen ved at gå tilbage til kategorien Glas, og så vælge den type af glas du er interesseret i at købe ved siden af disse flotte shotglas.