Facebook Pixel

Skafter i metal eller træ

Find skafter til koste og mopper i enten metal eller træ her på siden. Det kan være at dit gamle er gået i stykker eller måske mangler du bare et. Det er nemlig ikke altid at skafterne følger med når du køber enten et moppehoved eller kostehoved. Se de forskellige typer af skafter herunder.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Kosteskaft 130 cm
  Kosteskaft 130 cm
  29,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 2. Træskaft 150 cm
  Træskaft 150 cm
  49,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 3. Træskaft
  Træskaft
  39,95 kr
  Varen kan kun afhentes

4 varer

pr. side
Faldende orden

Brugbare skafter til mopper og koste hoveder

Med et skaft kan du nemmere bruge både moppe- og kostehoveder. Især hvis de har et gevind, så kan du nemt skrue skaftet af og på det redskab du skal bruge. Et skaft uden gevind er bedst til et redskab, som den skal blive ved med at sidde på. På den måde minimerer du chancen for at skaftet løsner sig fordi det ikke sidder stramt i hullet længere.

 

Hos Amager kan du finde skafter med og uden gevind. Du kan for eksempel få et træskaft uden gevind, som passer perfekt til koste uden skruehoved. Du kan også få skafter i enten træ eller metal med gevind. Træskaftet er 150 cm lang og har et lille plastikhoved i toppen til at kunne hænge skaftet op. Metalskaftet har samme mulighed for ophæng og er 130 cm lang.

 

Hvis du mangler et moppehoved eller kostehoved, der kan skrues på gevindet, kan du også finde det her på webshoppen. Vi har nemlig sørget for et stort udvalg af rengøringsredskaber og tilbehør. Gå til Rengøring og find lige præcis det du mangler.