Facebook Pixel

Skafter

Skafter i metal eller træ

Find skafter til koste og mopper i enten metal eller træ her på siden. Det kan være, at dit gamle er gået i stykker eller måske mangler du bare et nyt. Det er nemlig ikke altid at skafterne følger med når du køber enten et moppehoved eller kostehoved. Se de forskellige typer af skafter herunder.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Brugbare skafter til mopper og kostehoveder

Med et skaft kan du lettere bruge både moppe- og kostehoveder. Især hvis de har et gevind, da du nem kan du skrue skaftet af og på det redskab du skal bruge. Et skaft uden gevind er bedst til et redskab, som den skal blive ved med at sidde på. På den måde minimerer du chancen for at skaftet løsner sig, fordi det ikke sidder stramt i hullet længere.

 

Hos Amager kan du finde skafter med og uden gevind. Du kan for eksempel få et træskaft uden gevind, som passer perfekt til koste uden skruehoved. Du kan også få skafter i enten træ eller metal med gevind. Træskaftet er 150 cm langt og har et lille plastikhoved i toppen til at kunne hænge skaftet op. Metalskaftet har samme mulighed for ophæng og er 130 cm langt.

 

Hvis du mangler et moppehoved eller kostehoved, der kan skrues på gevindet, kan du også finde det her på webshoppen. Vi har nemlig sørget for et stort udvalg af rengøringsredskaber og tilbehør. Gå til menupunktet "Rengøring" og find lige præcis det du mangler.