Facebook Pixel

Skåle

Smukke skåle i forskellige størrelser

Mangler du skåle til at servere mad i? Du kan hos os finde en masse smukke varianter i forskellige størrelser. Ens for dem er, at fordybningen med høje kanter sørger for at du kan have mere volumen end for eksempel en dyb tallerken. Skåle er især gode til supper, is eller snacks. Tag et kig på udvalget herunder.

Varer 1-32 af 90

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 90

Side
pr. side
Faldende orden

Skåle fra kendte mærker

Du kan bruge skåle til mange ting. Det kan være til at spise af, eksempelvis supper, yogurt og is, eller til at holde på madvarer. Du kan nemlig sagtens fylde skålene med chips, slik eller chokolade og stille dem på bordet. På den måde kan i nemt komme til indholdet, og i skal ikke have flere poser liggende fremme. 

 

Hos Amager Isenkram kan du finde en masse forskellige skønne skåle fra nogle af de kendte mærker, blandt andet Lyngby, Rosendahl, Dacore og Kähler. De er alle designet så du kan nemt stable dem. Du kan for eksempel købe disse Groovy skåle fra Aida. De er enkelt designet, men har stadig et moderne look. De er 14,5 cm i diameter, så du vil nemt kunne have masser af mad i dem. Du kan få Groovy skålene i grå, blå eller sort.

 

Vil du dog alligevel tage et kig på dybe tallerkner, kan du gå ind under Stel og finde de mange forskellige mærker og designs der.