Facebook Pixel

Plastik Skammel til badeværelset

Skamlerne her på siden kan benyttes til mange formål på badeværelset, og kan både bruges i og udenfor badet grundet materialerne. Skamlerne giver især en fordel for mange børn og giver barnet ekstra frihed på badeværelset. Hvis du står og mangler mere tilbehør til badeværelset, så tag et kig på alt vores badeværelsestilbehør!

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Foldbar skammel med håndtag
  Foldbar skammel med håndtag
  Vores Pris 69,95 kr
 2. Skammel foldbar grå 39 cm Tilbud
  Skammel foldbar grå 39 cm
  Vores Pris 79,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 3. Skammel 24 cm plast hvid
  Skammel 24 cm plast hvid
  69,95 kr

3 varer

pr. side
Faldende orden

Billige Skamler af god kvalitet

En fin og praktisk skammel eller taburet er super praktisk og kan være et fint element i indretningen på badeværelset. I forhold til praktikken, så kan du både benytte den i badet, hvis du er dårligt stående eller gående, men også til opbevaring fast på badeværelset. Du kan blandt andet lægge dit tøj, håndklæder og meget andet på skamlen, når du bruger alle badets funktioner.

 

Skamler kommer i mange forskellige mål, og du kan derfor også tage et kig på de forskellige varianter, for at finde den helt rette model til dine behov. Vil du gerne se og afprøve skamlerne, så kan du også finde dem i en af vores butikker og se designet i virkeligheden før du bringer skamlen med hjem på badeværelset. Du finder os på Amagerbro i centeret og på Tårnby Torv.