Facebook Pixel

Skeer

Praktiske skeer til spisebordet

Skeer er fast inventar på spisebordet. Det er stort set det eneste type af bestik, som kan holde på væsker fra tallerkenen op til din mund. Så hvis du skal have suppe eller is, kan de være gode at have på bordet. Du kan selvfølgelig også bruge en ske når der skal spises kage, hvor der kan være meget mere i fordybningen. Herunder, kan du finde et hav af forskellige skeer.

Varer 1-32 af 33

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 33

Side
pr. side
Faldende orden

Skeer i alle mulige afskygninger

Skeer er bare praktiske og noget nær uundværlige. De kan bruges i forbindelse med mange forskellige opgaver. Det kan være til at spise med, hvor den hovedsageligt bruges når det gælder fødevarer som er lidt ustabile og nemt kan falde af en gaffel. De kan også bruges til at måle ingredienser hvis du skal bage eller lave mad. For eksempel er mange opskrifter bygget op på teske af bagepulver eller spiseske olie.

 

Du kan hos Amager Isenkram, udover de normale skeer, finde særlige skeer, som ofte kun bruges i specielle tilfælde. Det drejer sig blandt andet om en kartoffelske, cafe latte ske og saltske. De er, som navnene hentyder til, lavet til særlige formål. For eksempel er denne cafe latte ske fra Aida’s Atelier-serie længere end almindelige teskeer for at du kan røre indholdet i høje cafe latte glas.

 

Mangler du glas, som du til at drikke din cafe latte af, kan du under Alt til bordet finde en masse produkter der passer til både varme og kolde drikke. Kig igennem udvalget og find de glas som du kunne få brug for.