Facebook Pixel

Blødt skind til at sætte prikken over i‘et i din indretning

Et skind til dekoration kan være en lækker ting at have i dit hjem. Det er super blødt og ser desuden meget luksuriøst ud. Det sætter virkelig prikken over i’et. Det skind vi fører er imiteret lammeskind, så der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over dyrs velfærd. Se de forskellige produkter herunder, hvor imiteret skind indgår.

17 varer

pr. side
Faldende orden

17 varer

pr. side
Faldende orden

Skind produkter til din bolig

Har du set dig lun på nogle lækre imiterede skind produkter, er du kommet det rette sted. Hos Amager Isenkram har vi sørget for et varieret udvalg, der både gælder over farve og produkt. Vi har blandt andet puder som kan bruges til pynt og som sædehynder, og så har vi de store stykker skind på 90 x 60 cm. Produkterne kommer i farverne: hvid, rose, grå, mokka, stone, sort og blå.

Vil du for eksempel gerne blande tekstur og materiale i din indretning, kan du med et skind helt sikkert afdække det bløde element. Med et lækkert lammeskind, kan du med god samvittighed vælge lidt mere normale pyntepuder eller plaider og stadig have en flot og elegant indretning. Find de andre ting til din indretning her på webshoppen.