Facebook Pixel

Skoreoler

Fine skoreoler til alle dine sko

En skoreol kan spare dig for lidt plads i gangen. Især, hvis skoene på nuværende tidspunkt ikke har et sted at bo. Reolen gør at du kan have flere par sko stående side og side og i flere niveauer. Se hvilke skoreoler du kan finde hos Amager Isenkram.

Opbevar dine sko på dedikerede reoler

Hvis du har mange sko, kan de hurtigt optage meget plads på gulvet. Med en skoreol kan du opbevare skoene på hylder og eventuelt få lidt mere gulvplads i processen. Du kan få reoler, der har to hylder eller mere. Og alt efter bredden, kan du stille flere par sko side om side.

Hos Amager Isenkram har vi udvalgt nogle udgaver, som vi mener bedst tjener formålet. Du kan blandt andet få en reol i bambus eller i metal, som har mere end to hylder. På skoreolen i metal, kan du have 12 par sko stående på de i alt fire hylder. Det er når skoene ikke står stablet ovenpå hinanden. Hvis du ikke regner med at bruge din reol som udstilling af dine sko, kan du sagtens have flere sko i reolen.

Du kan også have en lille kasse eller kurv stående på øverste hylde, hvor du kan putte tilbehør som huer og handsker i. På den måde ved du altid hvor dine ting er inden du skal ud af døren. Du kan, under indretning, finde genstande som kurve. Du kan også finde knager, dørstoppere og dørmåtter til din gang. Så gør noget ud af din indretning i dag.