Facebook Pixel

Stærke skraldeposer og andet tilbehør

Har du brug for skraldeposer? Det kan være den slags, der kan bruges i hverdagen eller til specielle lejligheder, hvor der skal samles lidt mere ind. Vi har poser i mange forskellige størrelser, samt poselukkere til de lidt mindre poser. Det er helt og aldeles op til dig og dit behov hvor store poserne skal være. Se udvalget af skraldeposer herunder.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Skraldeposer til Brabantia affaldsspande

Skraldeposer er et must til dine affaldsspande. Det kan skåne spandene for en masse skidt fra affaldet. Det gør det også meget nemmere for dig at tage skraldet fra spanden til affaldscontaineren udenfor. Hvis du ikke længere køber plastikposer i supermarkederne, kan du købe særlige skraldeposer.

 

Har du en eller flere affaldsspande fra Brabantia, kan du finde særskilte poser til de enkelte modeller. Hos os kan du finde skraldeposer der passer til modellerne: S, B, A, G, C og F. Skraldepose B kan rumme 5 liter skrald, og du får 20 stk i en pakke. Alle poserne har snørelukning og lufthuller, så du mindst muligt skal have dine fingre i nærheden af skraldet når du skal have posen op af spanden.

 

Du kan finde vores Brabantia skraldespande og andre mærker under Rengøring, hvor der også er mange andre produkter som du kan bruge til at holde dit køkken og hjem rent.