Facebook Pixel

Praktiske snore til brug derhjemme

Snore er et meget versatilt tilbehør, som du sagtens kan bruge overalt i dit hjem. Du kan bruge det til at binde blomster, hænge tøj op på eller til at guide din mur efter. Der er mange muligheder, og det er udelukkende op til dig at bestemme hvad du mangler snor til. Du kan i vores sortiment herunder, finde lige præcis den type snor du vil have.

12 varer

pr. side
Faldende orden

12 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i snore

Nogle typer af snore er opkaldt efter de opgaver, som de hovedsageligt bliver brugt til, for eksempel fiskesnøre, sejlgarn og mursnor. Navnene er i hvert fald meget sigende. Men du kan også bruge dem til andet end det de hovedsageligt er skabt til. Det kan være at binde blomster med fiskesnøre eller pakke kasser med multisnor. 

 

Hos Amager Isenkram kan du finde et hav af forskellige typer af snore. De kan hjælpe dig med opgaver i og omkring dit hjem. Du kan for eksempel få en tøjsnor på 20 meter. En tøjsnor er til dig, som enten har en have eller en carport, hvor du kan sætte snoren op på et relevant tørrestativ. Du vil med et tørrestativ til haven kunne lave flere rækker af snore, så snoren kan bære mere tøj end én lang line.

 

Til tøjsnoren bør du også overveje at investere i klemmer. På den måde falder tøjet ikke ned hvis der kommer en lille brise. Du kan finde klemmer og andet under kategorien Rengøring.