Facebook Pixel

Sodavandsmaskiner

Komplette sodavandsmaskiner

Interesseret i en sodavandsmaskine? Hos Amager Isenkram kan du fx få en komplet sodavandsmaskine fra mærket Sodastream. I pakken får du en stander, en gaspatron og flere flasker der passer til standeren. Med din egen Sodastream, kan du lave vand med brus og derefter tilsætte den ønskede smag.

21 varer

pr. side
Faldende orden

21 varer

pr. side
Faldende orden

Smage og andet tilbehør til sodavandsmaskiner

Når du køber en komplet sodavandsmaskine, er du allerede halvvejs. Medmindre du kun nyder at drikke danskvand, for så er du nemlig allerede klar.

 

Hvis du i stedet føler at vand i sig selv smager kedeligt, kan du tage et kig på alt vores tilbehør. For smagene er det, som hjælper med at gøre oplevelsen endnu bedre. Du kan prøve smage, som fx cola, ginger ale og orange. De smager super godt og kan sagtens konkurrere med de kendte sodavandsmærker. Du kan derudover finde danskvandssmage, hvor der ikke er tilsat sukker eller farvestof. Så du kan tilsætte en smule smag og samtidig føle, at det er danskvand du drikker. Du kan desuden tilkøbe nye flasker og rensetabletter til selvsamme flasker.

 

Nu hvor drikkevarerne er på plads, kan du tage et kig på de andre kategorier under menupunktet "Husholdningsapparater", for at få styr på madlavningen også.