Facebook Pixel

Sparegrise

Praktiske sparegrise til at holde på pengene

Hvis du eller dit barn har noget særligt der skal spares op til, skal I da have en sparegris. Den er praktisk og hjælper med at holde styr på pengene. Nå i mål med opsparingen ved at finde en sparebøsse blandt vores udvalg.

Engangsbrug eller genanvendelige sparebøsser

Hos Amager Isenkram kan du finde forholdsvise simple, cylinderformede sparebøsser i metal. Du kan blandt andet få en sparegris, som kun kan åbnes én gang. Det vil sige, at hvis du skal have penge ud af metaldåsen, skal du bruge en dåseåbner. Denne type sparebøsse er god til dig, som har det svært ved at holde dine fingre fra pengene i opsparingsfasen. Sparegrisen kommer i forskellige modeller, der varierer i størrelse og motiv. Du kan få metaldåsen i enten 12,5 cm eller 15 cm, og de bærer motiverne på Euro-sedlerne.

 

Med en genanvendelig sparegris kan du, når den er fuld eller du har nået dit mål, tømme den i bunden via den medfølgende prop. Dette er en smart løsning til dig som gerne vil spare op over flere omgange. Desuden er det mere miljøvenligt, da du ikke behøver at skille dig af med bøssen efter du har åbnet den. Sparebøssen kommer i tre forskellige farver med en højde på 15 cm. Motivet er enkelt og ligner lidt en olietønde.

 

Hvis du ikke selv skal spare op til noget, er en sparegris også en alletiders gaveidé til dit barn. På den måde kan barnet lære at lægge penge til side hvis der er noget særligt han/hun ønsker sig.