Facebook Pixel

Sprøjteposer

Smarte sprøjteposer til dekoration af kage

Med en sprøjtepose kan du nemt dekorere dine kager med creme eller flødeskum. Poserne sørger nemlig for at holde styr på massen uden at svine alt for meget. Du kan desuden lave en masse fede mønstre ved hjælp af forskellige tyl. Så vil du gerne gøre lidt mere ud af dekorationen af dine kager, kan du nemt komme i gang med de smarte sprøjteposer.

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Genanvendelige sprøjteposer eller poser engangsbrug

Når du skal vælge dig en sprøjtepose, kan du enten vælge den udgave som kan bruges igen og igen eller dem til engangsbrug. Hos Amager Isenkram kan du finde begge typer. Poserne til engangsbrug er forholdsvis billige, men du får ikke noget tilbehør til. Så du vil ikke kunne lave de fede mønstre som tyl i forskellige afskygninger sørger for.

 

Vil du gerne kunne lave flotte dekorationer af forskellige mønstre, skal du klart vælge de genanvendelige sæt hvor du både får sprøjteposer og tyl. Du kan for eksempel vælge en sprøjtepose fra Gastromax, hvor tre plasttyller medfølger. Denne pose er lavet i kraftig kvalitet, så du sagtens kan vaske og bruge den igen og igen. De genanvendelig sprøjteposer er det smarteste valg hvis du også bekymre dig en smule for miljøet. I stedet for at smide posen ud efter brug, kan du vælge en sprøjtepose som du kan have i mange år.

 

Skulle du få brug for at sprede cremen på hele kagen, kan du sagtens bruge en paletkniv eller dejskraber til at fordele det jævnt. Du kan finde begge former for redskaber under vores bageartikler.