Facebook Pixel

Stavblender

Praktisk stavblender til madlavning

Med en stavblender kan du få hjælp til at lave mange forskellige retter, for eksempel supper, saucer og mos. Du kan desuden bruge den til at piske væsker lette og luftige. Derfor er det et meget praktisk husholdningsapparat at have. Stavblenderen fylder ikke særligt meget, og du kan skille den ad under rengøring.

16 varer

pr. side
Faldende orden

16 varer

pr. side
Faldende orden

Solo stavblender eller som sæt

En stavblender er lidt af et uundværligt redskab i køkkenet. Du kan hurtigt lave kogte grøntsager om til en lækker suppe eller pure kartofler om til mos. Det er er rart at kunne slippe for at gøre det hele med håndkraft.

 

Du kan hos Amager Isenkram finde stavblendere i forskellige designs. Du kan for eksempel få dem solo, hvor intet andet følger med i pakken. Det kan være nok for mange mennesker. Nogle kan dog godt lide tanken om at få et komplet sæt, hvor du kan skifte blender hovedet med en minihakker og eventuelt et piskeris. Hvis du vælger dette stavblender sæt fra Bosch, får du alle de nævnte tilbehør med i pakken. Du kan derfor samle flere redskaber i et apparat. Det er super praktisk.

 

Vil du hellere have en almindelig blender eller en foodprocessor, kan du tage et kig på diverse produkter under Husholdningsapparater.