Facebook Pixel

Stegegryder

Store stegegryder til lækre gryderetter

Med en stegegryde kan du nemt stege kød ordentlig af inden du eventuelt tilsætter væske. Den smarte non-stick belægning sørger nemlig for at kødet ikke brænder på, samtidig med at det får en lækker stegeoverflade. Det kan godt være at gryderne virker store, men de er virkelige praktiske at have i køkkenet.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Stegegryder fra Conzept

Får du tit mange gæster, kan det godt betale sig at have en stegegryde. Det er nemlig ikke kun til simreretter, men du kan også bruge den til supper eller kødsauce hvor du skal lave mad til mange mennesker eller til mange dage. Her er det praktisk at have masser af plads i gryden til at kunne røre indholdet uden at der spildes eller at det koger over.

 

Hos Amager Isenkram har vi eksempelvis stegegryder fra mærket Conzept. Gryderne kommer med non-stick belægning, så du ikke skal bekymre dig alt for meget om fastbrændt mad. Du kan vælge mellem gryder på 6 og 8 liter, begge kommer med et tilhørende glaslåg så du altid kan holde øje med din mad. Stegegryderne fungerer på alle varmekilder, som el, gas og induktion. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at købe dig en.

 

Hvis du også mangler almindelige gryder i andre størrelser, kan du naturligvis også finde dem her i webshoppen. Du skal bare gå til gryder og der finder du hele udvalget.