Facebook Pixel

Stegetermometer

Stegetermometer til at måle den indre temperatur på kød

Med et stegetermometer kan du hurtigt måle temperaturen inde i kødet. Det er vigtigt at have styr på fordi kød kan sagtens se færdig ud udenpå men stadig være rå i midten. En lyserød midte kan være okay i nogle former for oksekød, men det er bestemt ikke godt blandt fjerkræ. Så vær på den sikre side og tjek temperaturen inden du tager kødet ud af ovnen eller af panden.

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Stegetermometer digital Tilbud
  Stegetermometer digital
  Vores Pris 59,95 kr Vejl. Pris 99,95 kr
 2. Funktion - Digitalt køkken/bolche termometer Udsolgt
  Funktion - Digitalt køkken/bolche termometer
  Vores Pris 79,95 kr Vejl. Pris 99,95 kr
  Udsolgt
 3. Day - Stegetermometer trådløs Tilbud
  Day - Stegetermometer trådløs
  Vores Pris 149,95 kr Vejl. Pris 199,95 kr
 4. OBH - Stegetermometer Udsolgt
  OBH - Stegetermometer
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
  Udsolgt
 5. Stegetermometer med viser
  Stegetermometer med viser
  49,95 kr
 6. Mette Blomsterberg - Termometer infrarød Tilbud
  Mette Blomsterberg - Termometer infrarød
  Vores Pris 349,95 kr Vejl. Pris 499,95 kr
 7. TFA stegetermometer/minutur
  TFA stegetermometer/minutur
  349,95 kr

9 varer

pr. side
Faldende orden

Stegetermometer med digital eller almindelig viser

Du kan få stegetermometre der enten har et digitalt display eller en almindelig viser. Begge slags fungerer upåklageligt. I den almindelige udgave bevæger viseren sig op til den temperatur som kødets indre har. De fleste modeller angiver hvilke temperaturer er okay for de forskellige typer kød, for eksempel viser den at oksekødets indre skal være mellem 65 og 73 grader, mens kylling skal helt op på 90 grader. Det er smart hvis du ikke kender de forskellige temperaturer, som kød skal have.

 

du kan hos Amager Isenkram også finde flere udgaver af de digitale stegetermometre. Der er blandt andet modellen fra Conzept. Den giver dig kun den præcise temperatur på enten mad eller væsker. Du skal derfor selv vide hvor varmt noget skal være før det er okay. Hvis du ikke vil skulle til at tænke eller google dig frem til løsningen, kan det være bedre at gå med stegetermometeret fra Funktion. På den kan du forudindstille hvilket slags kød du vil måle, og så giver den dig besked når temperaturen er nået. Den kan desuden bruges som et minutur.

 

Det er nem tilberedning af kød. Hvis du vil gøre det endnu nemmere for dig selv at stege saftig og sprød kylling, kan en kyllingeholder være et godt tilvalg. Den sørger for at fuglen er oprejst under hele tilberedningen og at stegning bliver ligeligt fordelt. Du kan finde kyllingeholdere og andre smarte hjælpemidler under Køkkenredskaber.