Facebook Pixel

Stempelkander

Stempelkander til at lave lækker kaffe

Med en stempelkande kan du hurtigt lave lækker kaffe til en eller flere mennesker. I kanden opbygges der en koncentreret og fyldig smag, dels fordi den malede kaffe trækker i det kogende vand inden du begynder at hælde. Men også fordi vand og kaffen bliver ved med at udvikle sig selv efter du har taget den første kop.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Flotte stempelkander og tilbehør

Når du vil lave kaffe i en stempelkande, du du blandt andet kigge lidt på størrelse. Kanderne Caffettiera og Chambord fra Bodum er nok de mest klassiske varianter. De kommer i forskellige størrelser, blandt andet fra 3 kopper og helt op til 12 kopper. Så det er lidt på til dig og dine behov, hvor stor en stempelkande du får brug for. Nogle vælger ud fra behovet om at lave kaffe til sig selv om morgenen, mens andre gerne vil have en når de får gæster.

 

Problemet med de to modeller er dog, at de holder dårligt på varmen. Så kaffen skal helst drikkes ret hurtigt inden den bliver lunken og kedelig. Men Bodum har udviklet deres stempelkander. Du kan nu også få modellen Columbia, hvor siderne er dobbeltvægget ligesom en termokande. Så den holder meget bedre på varmen uden at have mistet stempel-funktionen. De kommer i rustfrit stål, hvor du kan vælge mellem en blank og mat version til 8 kopper kaffe. Du kan også finde en masse tilbehør til dine stempelkander så du kan bruge den i mange år frem.

 

Find en masse andre spændende metoder til at lave kaffe her i webshoppen. Vi har samlet en masse forskellige produkter, der sørger for at give dig en vidunderlig oplevelse. Du kan se produkterne under Kaffe og Te.