Facebook Pixel

Stiger

Stabile stiger til brug i hjemmet

Kan du ikke helt nå? En stige er et alletiders hjælpemiddel, så du kan komme op til alle de steder, som du har svært ved at nå. Stiger kan komme i forskellige størrelser, alt efter hvor højt du skal op. Hos Amager Isenkram fører vi udelukkende trappestiger, som alle er meget stabile og bærer en sikkerhedsgodkendelse.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Nå nye højder med den rette stige

Til dine gør det selv projekter, kan du komme ud for at skulle nå noget der er uden for din normale rækkevidde. Måske du skal male loftet eller du skal have ført ledninger til en loftslampe. Med en trappestige kan du komme helt op til loftet og arbejde mens du står sikkert på de skridsikre trin med riller.

Hos Amager Isenkram kan du få en to-trins stige, samt stiger med op til fem trin. Så det er lidt op til dig hvor højt du skal op. Med en to-trins stige i stål kan du for eksempel nå toppen af dine hylder i køkkenet eller måske en pære der skal skiftes i din loftslampe. Når trappestigen er udslået, er øverste trin 50 cm oppe, så du får ganske enkelt et lille boost i højden. Ellers er stigen nem at klappe sammen når den ikke er i brug, og du kan uden besvær stille den bag en dør eller i et skab.

Skal du højere op, er vores 5-trins trappestige i aluminium måske det du mangler. Højden på toppladen, når stigen er foldet ud, er 105,5 cm. Så du kan nemt komme helt op til loftet. Desuden gør materialet, at stigen er nem at flytte rundt på mens du arbejder. Og udover skridsikre trin, så har den andre sikkerhedsforanstaltninger, som for eksempel fleksible tekstilbånd der sikre at stigen ikke skrider ud. Vælg din nye stige i dag og kom godt i gang med projekterne i de højere himmellag.