Facebook Pixel

Støvsugere

Fede støvsugere til effektiv rengøring

Brug en støvsuger til at få gjort ordentlig rent. Med deres gode sugeevne får de fat i støv og andet skidt der måtte ligge på gulvet, helt uden at du behøver at bøje dig ned. Alt efter hvilken type støvsuger du vælger, bliver skidtet samlet enten i en beholder eller en støvsugerpose. Det er op til dig, hvilken model du ønsker dig. Se udvalget herunder.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Klassisk støvsuger eller skaft udgaven

En støvsuger er et must have i ethvert hjem. Du slipper for at skulle feje støv og skidt sammen, samt at skulle bruge et fejebakke til at transportere det over i en skraldespand. Støvsugeren samler det hele med det samme i en beholder eller pose, så du og din næse ikke bliver irriteret af at det hele flyver rundt i lokalet.

 

Du kan hos Amager Isenkram finde de klassiske modeller med ledning, fleksibel rør og skaft, for eksempel en Nilfisk støvsuger i rød. Du kan også prøve en af de nyere versioner, en skaftstøvsuger. Med denne OBH model, kan du have to støvsugere i én. Du får en håndstøvsuger, der kan tilsluttes et længere skaft så du også kan bruge støvsugeren stående. Du slipper også for en ledning med det smarte lithium batteri, der kan give dig 45 minutters støvsugning på en opladning.

 

Du kan her på webshoppen også finde støvsugerposer til de modeller, der bruger disse. Du kan finde dem ved at gå fra Rengøring til den relevante produktgruppe.