Facebook Pixel

Strips

Gør det selv med strips i hjemmet

Til de fleste gør det selv projekter kommer man i situationer, hvor strips er meget behjælpsomme. Derfor finder du dem selvfølgelig også i vores udvalg. Tag et kig på vores forskellige varianter, og find den, som passer bedst til dine behov. Du kan også se alt vores udstyr til gør det selv samlet.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Strips og kabelbindere

Strips, også kaldet kabelstrips, holder sammen på elementer – som for eksempel dine mange kabler. Strips kommer i flere forskellige farver og størrelser, så de blender bedst muligt ind i omgivelserne, men også passer bedst muligt til opgaven. Hold dig altid forberedt og hav diss strips klar i dit gør det selv sortiment!

Hvad er strips og kabelbindere?

Kabelbindere er det danske ord for strips, selvom vi med tiden har gjort det til en del af vores vokabular og bruger det på dansk også. Strips er små snore i pastik, hvortil der er monteret en form for lås i den ene ende. Måden hvorpå du bruger en strip er ved at sætte den ‘almindelige’ ende gennem låsen. Snoren i sig selv er rillet, så den kan ikke trækkes tilbage, og dermed låser stripsen, når den føres gennem låseanordningen. De kan holde til meget, men du kan let fjerne dem ved at klippe dem over med en almindelig køkkensaks eller tang – du kan også blot klippe dem til, hvis du ikke vil have enden fremme.