Facebook Pixel

Strygebræt

Robuste strygebræt der kan foldes sammen

Et strygebræt er et praktisk redskab, som du kan bruge til at stryge dit tøj stående. Det holder til rigtig meget, både varme og pres når du trykker strygejernet ned gentagne gange. Brættene er lavet så du kan folde dem sammen når de ikke er i brug. Find dit næste strygebræt i udvalget herunder.

15 varer

pr. side
Faldende orden

15 varer

pr. side
Faldende orden

Strygebræt og diverse tilbehør

Skal du have dig et nyt strygebræt, kan du finde det her hos Amager Isenkram. Vi har mange modeller med betræk i flere variationer af mønstre. De kommer i lidt forskellige størrelser i forhold til længde og bredde, så det er op til dig at finde den størrelse du synes du har brug for.

 

Vi har blandt andet denne model fra Brabantia, der måler 30 x 110 cm. Du kan indstille højden fra 69 til 96 cm i en forholdsvis trinløs bevægelse af håndtaget under brættet. På den måde kan du finde den rette højde og dermed bedste arbejdsstilling for dig. Hvis du ikke kan lide det nuværende betræk, kan du finde et nyt i det lille udvalg af ekstra betræk  som vi har. Du kan også få et smart betræk i silikone, der reflekterer varmen væk fra overfladen.

 

Mangler du også et nyt strygejern, kan du selvfølgelig også finde det her i webshoppen. Hvis du går tilbage til Rengøring, kan du se alle de forskellige produktgrupper vi har.