Facebook Pixel

Studentergaver

Få inspiration til studentergaven

Kender du en som netop er blevet student, kan du her finde en perfekt gave at give. En studentergave kan være sjov, praktisk, personlig eller en blanding af alt. Det er mest af alt en gave som den studerende kan bruge til at huske tilbage til de gode tider. Få inspiration til en god studentergave her på siden. 

Giv en betydningsfuld studentergave

Studentertiden er for mange unge en tid hvor hårdt arbejde i skolen bliver belønnet med et studenterbevis, som åbner op for en masse nye muligheder for fremtiden. Derfor er det rart at kunne modtage gaver for sin flid, der også vil kunne minde en om de gode og sjove tider.

 

Ideér til studentergaver findes der mange af. Penge er altid den nemme løsning, men det er ikke særlig mindeværdigt eller personligt for den sags skyld. Det ville næsten være bedre at give et gavekort til en oplevelse, som studenten sent vil glemme. Foruden for oplevelser, kan mange unge måske godt se sig lune på praktiske ting der kan bruges når de engang flytter hjemmefra. Det kan være ting til deres kommende bolig, som køkkenredskaber eller service til bordet.

 

Hvis du er interesseret i at give en mere personlig gave, har vi et særligt Karen Blixen smykke. Sølvsmykket blev kåret til årets studentergave tilbage i 2015, men det er så tidløs at det stadig fungerer som en perfekt studentergave i dag. Det gode ved denne gave er at et lille beløb går til finansieringen af udstillinger på Rungstedlund. Du bestemmer selv hvilken type gave du vil give til den nylige student.