Facebook Pixel

Suppegryder

Store og dybe suppegryder

Med en suppegryde kan du næsten fodre en hel hær. Det kan godt virke voldsomt hvis du bare skal lave suppe til dig og din familie, for de kan rumme utrolig meget suppe. Men hvis du ofte har gæster og elsker at servere dem suppe til forret, så kan en suppegryde være pengene værd. Se de forskellige størrelser herunder.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Day - Suppegryde stål 10 ltr Tilbud
  Day - Suppegryde stål 10 ltr
  Vores Pris 249,95 kr Vejl. Pris 349,95 kr
 2. Eva Trio - Suppegryde 10 liter rustfrit stål Tilbud
  Eva Trio - Suppegryde 10 liter rustfrit stål
  Vores Pris 599,95 kr Vejl. Pris 1.349,00 kr
 3. Day - Suppegryde stål 18 ltr Tilbud
  Day - Suppegryde stål 18 ltr
  Vores Pris 399,95 kr Vejl. Pris 499,95 kr
 4. Day - Suppegryde stål 14 ltr Tilbud
  Day - Suppegryde stål 14 ltr
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 429,95 kr

4 varer

pr. side
Faldende orden

Suppegryder i rustfrit stål

Suppegryder kan være meget praktiske hvis du skal lave mad til mange mennesker. Det er ikke nødvendigvis kun supper som du kan lave i disse. Hvis du skal brune kød af, skal du huske at bruge rigeligt med fedtstof så kødet ikke sætter sig fast. De fleste suppegryder er nemlig lavet i rustfrit stål og der er derfor ikke taget hensyn til non-stick egenskaber. Til gengæld kan du bruge gryderne på alle former for varmekilder og de fleste kan klare en tur i opvaskemaskinen.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde suppegryder i mange forskellige størrelser. Du kan finde alt fra 10 liter op til 19 liter, så der er helt sikkert nok mad til alle. Suppegryden på 10 liter kommer fra Eva Trio og ser meget klassisk ud. Der medfølger ikke noget låg, så det må du finde separat under gryder. Hvis du tænker at 10 liter ikke er nok, er der som sagt andre størrelser at gøre godt med. Du kan få henholdsvis 13,5 liter, 14 liter og 19 liter. Disse har alle låg, så du kan også opbevare suppen lidt i gryden indtil det skal på køl.