Facebook Pixel

Suppegryder

Store og dybe suppegryder

Med en suppegryde kan du næsten fodre en hel hær.

Det kan godt virke voldsomt hvis du bare skal lave suppe til dig og din familie, for de kan rumme utrolig meget suppe. Men hvis du ofte har gæster og elsker at servere dem suppe til forret, så vil en suppegryde være uundværlig. Se de forskellige størrelser herunder.

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

Suppegryder i rustfrit stål

Suppegryder kan være meget praktiske hvis du skal lave mad til mange mennesker. Det er ikke nødvendigvis kun supper som du kan lave i disse. Hvis du skal brune kød af, skal du huske at bruge rigeligt med fedtstof så kødet ikke sætter sig fast. De fleste suppegryder er nemlig lavet i rustfrit stål og der er derfor ikke taget hensyn til non-stick egenskaber. Til gengæld kan du bruge gryderne på alle former for varmekilder og de fleste kan klare en tur i opvaskemaskinen.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde suppegryder i mange forskellige størrelser. Du kan finde alt fra 10 liter op til 20 liter, så der er helt sikkert nok mad til alle. Suppegryden på 10 liter kommer fra Eva Trio og ser meget klassisk ud. Der medfølger ikke noget låg, så det må du finde separat under gryder. Hvis du tænker at 10 liter ikke er nok, er der som sagt andre størrelser at gøre godt med. Du kan få henholdsvis 10, 14 og hele 20 liter. Disse har alle låg, så du kan også opbevare suppen lidt i gryden indtil det skal på køl.

Du kan også kigge her, hvis du mangler store stegegryder til at lave mad til familien eller gæster.