Facebook Pixel

Taburetter

Praktiske taburetter til brug i hjemmet

En taburet er virkelig smart at have i hjemmet. Du ved aldrig hvornår du lige mangler et lille boost til at kunne nå noget på en hylde eller over et skab. Den kan også bruges som en ekstra siddeplads eller hvis du lige har brug for et hvil fra kødgryderne.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Foldbar skammel med håndtag
  Foldbar skammel med håndtag
  Vores Pris 69,95 kr
 2. Skammel foldbar grå 39 cm Tilbud
  Skammel foldbar grå 39 cm
  Vores Pris 79,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 3. Skammel 24cm plast hvid
  Skammel 24cm plast hvid
  69,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 4. Plast1 - Taburet 38 x 38 x 46 hvid
  Plast1 - Taburet 38 x 38 x 46 hvid
  99,95 kr
  Varen kan kun afhentes

4 varer

pr. side
Faldende orden

Taburetter med forskellige højder og funktioner

Taburetter er oftere noget lavere end en almindelig stol, så de bruges som regel når du bare mangler en lille smule højde. Det kan være når du vil nå en genstand ovenpå noget højt, som for eksempel en vase ovenpå køkkenskabet eller fadet bagerst på øverste hylde i skabet. En skammel kan også være en god investering hvis du har børn. På den måde kan barnet komme op i bordhøjde og være med til at lave mad.

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet finde en skammel i hvid plast, som er 24 cm høj. Den er super stabil og derfor en god løsning til deltagende børn under madlavning. Du kan også få en smart foldbar taburet i plast. Den fås i tre forskellige farver og har skridsikre dupper, så du ikke glider når du træder op. Taburetten har et håndtag, så den nemt kan transporteres, og den kan desuden foldes så den ikke fylder meget under opbevaring.

Udover praktiske taburetter, kan du finde en masse andet tilbehør til boligen på vores webshop. Der er alt hvad du kunne stå og mangle, så det er bare om at gå på opdagelse i vores store sortiment.