Facebook Pixel

Tænd/sluk ure

Smarte tænd/sluk ure

Vil du også gerne spare penge på dit strømforbrug? Med et tænd/sluk ur kan du indstille din stikkontakt til at tænde og slukke når du vil med en smart timer. Det afhjælper unødvendig brug af strøm til dine apparater når du alligevel ikke er hjemme.

Tænd/sluk ur hjælper med at spare på strømmen

Hvis du lader dine apparater stå på standby dagen lang, kan det blive dyrt i længden. Ved at slukke helt for dine apparater når de ikke bliver brugt, kan du hurtigt spare mange penge. Det kan dog være svært at komme ind i vanen at skulle slukke for kontakten når du skal sove eller tager på arbejde. Med et døgnur kan du indstille timeren så uret selv slukker for kontakten.

 

Det du gør er at sætte et tænd/sluk ur i de udvalgte stikkontakter. Herefter sætter du stikket til apparatet eller en stikdåse i uret og indstiller timeren ud fra dine rutiner. Det anbefales ikke at sætte et døgnur op sammen med hårde hvidevarer da det kan påvirke deres funktionsevne. Det kan bedre betale sig i eksempelvis fjernsyn, TV-bokse, stationære computere, lamper og andre elektroniske apparater som står på standby det meste af dagen.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde tænd/sluk ure. Ved at bruge urene kan du hjælpe med at skåne miljøet ved at spare på strømmen, samtidig med at du spare penge på elregningen. Bedre grunde behøver du vist ikke for at sætte døgnure op i dit hjem.