Facebook Pixel

Tæppebanker

Tæppebanker til rengøring af tæpper

Med en tæppebanker kan du løsne støv og skidt, der måtte have sat sig i dine tæpper. Det er et smart redskab til rengøringen derhjemme, især hvis du har mange tæpper på gulvet. Du hænger blot tæppet over et gelænder, en robust stol eller på en holdbar tøjlinje inden du bruger tæppebankeren til at slå på tæppet.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Simpel tæppebanker i flet

Det er en god idé at bruge tæppebankeren udenfor til rengøring af tæpper, så du ikke får alt støvet ind i hjemmet. Der kan nemlig sætte sig meget støv og skidt fast inde imellem de mange tæppe fibre. Det ville være ærgerligt, at sprede det rundt i hjemmet, når du nu er i gang med at gøre rent.

 

Hos Amager Isenkram fører vi bl.a. en simpel tæppebanker i flettet pil, hvilket er praktisk, da den ikke vejer særligt meget. Dermed får du heller ikke ondt i armene, når du igen og igen skal svinge redskabet frem og tilbage. Den er 75 cm lang, så du også får en smule afstand fra tæppet. Du skal dog stadig passe på støvpartiklerne som løsner sig efter hvert slag.

 

Du kan også finde koste og støvsuger under menupunktet "Rengøring". Disse kan også være gode alternativer til rengøring af dine tæpper. En tæppebanker er dog stadig det mest praktiske at bruge en eller to gange om året, særligt til at løsne alle de partikler som støvsugeren ikke kan få fat i.