Facebook Pixel

Tæppebanker til rengøring af tæpper

Med en tæppebanker kan du løsne støv og skidt, der måtte have sat sig i dine tæpper. Det er et smart redskab til rengøringen derhjemme, især hvis du har mange tæpper på gulvet. Du hænger blot tæppet over et gelænder, en robust stol eller på en holdbar tøjlinje inden du bruger tæppebankeren til at slå på tæppet.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Simpel tæppebanker i flet

Det er en god idé at bruge tæppebankeren udenfor til rengøring af tæpper, så du ikke får alt støvet inde i hjemmet. Der kan nemlig sætte sig meget støv og skidt fast inde imellem de mange tæppe fibre. Og det ville være ærgerligt at sprede det rundt i hjemmet, når du nu er i gang med at gøre rent.

 

Hos Amager Isenkram fører vi for eksempel en simpel tæppebanker i flettet pil, hvilket er praktisk da den ikke vejer alt for meget. Dermed får du heller ikke ondt i armene når du igen og igen skal svinge redskabet frem og tilbage. Den er 75 cm lang, så du også får en smule afstand fra tæppet. Du skal dog stadig passe på støvpartiklerne som løsner sig efter hvert slag.

 

Du vil også kunne finde koste og støvsuger herinde under Rengøring, disse kan også være gode alternativer til rengøring af dine tæpper. En tæppebanker er dog stadig det mest praktiske at bruge en eller to gange om året, særligt til at løsne alle de partikler som støvsugeren ikke kan få fat i.