Facebook Pixel

Tæppefejer

Smart tæppefejer til hjemmet

Brug en tæppefejer til rengøring af dine tæpper og gulvtæpper i hjemmet. Den har roterende børster, der kommer grundigt ned mellem fibrene i tæppet. Den er mindre støjende end en almindelig støvsuger og så kan den tilpasses i højden, så den kan bruges på forskellige typer af tæpper. Det kan være meget praktisk i hjem med langhårede tæpper. Se vores udvalg af tæppefejere herunder.

Tæppefejer - en gammel, men effektiv maskine

Med en tæppefejer samles snavset effektivt i den smarte beholder. På denne måde spredes støv og andet skidt ikke ud i lokalet. Selvom støvsugeren har overtaget mange af de opgaver som fejemaskinen engang varetog, kan en tæppefejemaskine komme langt bedre ned i dybden end en støvsuger kan. Du kan dermed nemt få renset dine tæpper, uden at skulle have dem ud og hænge inden de bankes af, for eksempel med en tæppebanker.

 

Hos Amager Isenkram har vi blandt andet en smart og slidstærk tæppefejer fra Leifheit. Du skubber blot maskinen ved hjælp af det medfølgende skaft. Fejebredden er ca. 22 cm og kan indstilles til forskellige tæppetyper. Du kan bruge den på tæpper med korte fibre, men også de langhårede tæpper.

 

Er du i gang med den helt store omgang af rengøring, kan du finde andre produkter og hjælpemidler, som du vil kunne få brug for, under vores menupunkt for rengøringsartikler.