Facebook Pixel

Tæppefejer

Smart tæppefejer til dit hjem

Brug en tæppefejer til rengøring af dine tæpper og gulvtæpper i hjemmet. Den har roterende børster, som kommer grundigt ned mellem fibrene i tæppet. Den er mindre støjende end en almindelig støvsuger, og så kan den tilpasses i højden så den kan bruges på forskellige typer af tæpper. Det kan være meget praktisk i hjem med for eksempel langhårede tæpper. Se hvilke tæppefejere, som vi fører herunder.

Tæppefejeren, en gammelt men effektiv maskine

Med en tæppefejer samles snavset effektivt i den smarte beholder. På den måde spredes støv og andet ikke ud i lokalet. Og selvom støvsugeren har overtaget mange af de opgaver som fejemaskinen engang varetog, kan en tæppefejemaskine kommer langt bedre ned i dybden end en støvsuger kan. Du kan dermed nemt få renset dine tæpper uden at skulle have dem ud og hænge inden de bankes af for eksempel en tæppebanker.

 

Hos Amager Isenkram har vi blandt andet denne smarte og slidstærke tæppefejer fra Leifheit. Du skubber maskinen ved hjælp af det medfølgende skaft. Fejebredden er ca. 22 cm og kan indstilles til forskellige tæppetyper. Så du vil kunne bruge den på tæpper med korte fibre, men også de langhårede tæpper.

 

Er du i gang med den helt store omgang af rengøring, kan du finde andre produkter og hjælpemidler, som du vil kunne få brug for, under vores rengøringsartikler.