Facebook Pixel

Teæg til én kop te

Skal du kun lave te til dig selv, kan et teæg være noget for dig. I stedet for at lave kandevis af te eller bruge teposer, kan du med teægget nemt og hurtigt lave en enkelt kop te. Du fylder bare ægget med den ønskede løse te og sætter ned i en kop varmt vand. Når det har trukket lidt, kan du tage det op igen.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Teæg i flere udgaver

Teæg eller te-tang, de gør stort set det samme. De holder på de løse teblade mens de trækker nede i vandet. Så du skal egentlig bare vælge den udgave du har det bedst med. De er alle nemme at rengøre.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde mange forskellige versioner af et teæg. De er forholdsvis simpelt designet og består af en enkelt del eller to. Teægget fra Westmark kan du for eksempel skille ad, så du nemmere kan få den brugte te ud og skylle efter med vand. Tangen fra Gastromax er også hurtig at rengøre. Du åbner bare tangen, fjerner indholdet og skyller rent. Det tager kortere tid end at lade teen trække.

 

Hvis du alligevel også vil have mulighed for at lave te til mange, kan du vælge dig en tekande eller en teposeholder. Vi har dem begge her i webshoppen, du skal bare under Kaffe og Te for at finde de individuelle kategorier.