Facebook Pixel

Tekande

Flotte tekander til mere end én kop

Brug en tekande hvis du skal lave te til flere koppe. Det kan være når du har gæster eller du bare elsker te så meget at du kan drikke op til en liter. Te er og bliver bare en fantastisk drikke. Og så er der bare noget hyggeligt omkring det.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Tekander i forskellige designs

En tekande er ikke helt det samme som en termokande, lad os lige få det på plads først. En termokande holder kogende vand og kaffe varmt, og i nogle tilfælde laver folk te i den også. Men så skal man også bruge et tefilter, for der er ikke noget værre end løs te der bliver siddende i din kande.

 

En tekande, for eksempel Assam fra Bodum, har et indbygget tefilter. Du kan derfor brygge teen i kanden og derefter fjerne filteret så smagen ikke bliver ved med at opbygge og blive bitter. Det er utrolig smart og du kan derfor nyde flere koppe af te med samme styrke. Du kan også få en tekande med termokande funktion, det vil sige at teen forbliver varm i længere tid end den kan i en kande af glas.

 

Vil du også have mulighed for at lave te til en enkelt kop, kan et teæg være det rette valg. Du fylder ægget med den ønskede te og sætter ned i et krus med kogende vand. Lad det trække i et par minutter og vupti, du har en kop te. Find teæg og en masse andre produkter under Kaffe og Te.