Facebook Pixel

Teposeholder

Separat teposeholder

En teposeholder fungerer som det tefilter, som eksempelvis følger med i en tekande fra Bodum. Men i stedet for at købe en helt ny og separat tekande med tefilter, kan du nøjes med at købe en teposeholder. Du bruger den sammen med en kande eller termokande, som du eventuelt har i forvejen. Det er meget billigere og du kan bruge de sparede penge på kvalitets te.

Lav te nu og her med en teposeholder

Med en teposeholder kan du hurtigt og nemt lave te i almindelige kander eller termokander. Og endda uden at få løs te over det hele. Teposen er genbrugeligt, så du kan bruge den igen og igen indtil der eventuelt går hul på posen. Heldigvis er en ny teposeholder ikke særlig dyr.

 

Hos Amager Isenkram kan du eksempelvis få denne teposeholder fra Westmark. Posen er lavet i hvidt bomuld og kan indeholde te nok til omkring 4-5 krus. Den holdes sammen af en metalring i toppen, som kan hvile på kanten af kander og koppe. Teposen rengøres i hånden for at undgå unødvendig slid i en maskine.

 

Mangler du den perfekte termokande eller termokrus, kan du her i webshoppen finde disse produkter. Vi har samlet en masse brugbare ting til at kunne lave lækker Kaffe og Te.