Facebook Pixel

Termoglas

Smarte termoglas til varme og kolde drikke

Med termoglas kan du uden bekymring holde dine varme drikke i hånden uden at brænde dig. Isoleringen i lagene holder samtidig også kaffen, teen eller kakaoen varm i lidt længere tid. De smarte glas kan også bruges til kolde drikke, og sørger for at kondensvand ikke triller ned af siderne.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Termoglas er alt du behøver i skabet

Termoglas er en virkelig god investering til dig, som ikke ønsker at fylde køkkenskabene med alt for mange forskellige typer af glas. Gør derfor hverdagen nemmere og få dig nogle glas, der kan bruges til alle former for drikke. De dobbelte lag gør at varmen isoleres i det inderste lag, men de kan også sørge for at temperaturen holdes nede i længere tid på kolde drikke.

 

Det er heldigvis heller ikke nødvendigt at gå på kompromis med klodsede designs. Pavina termoglassene fra Bodum, som vi fører, er nemlig designet ret så simpelt og passer derfor ind sammen med alt dit andet stel og bestik til bordet. Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser: 0,25, 0,36 og 0,45 liter. De kommer alle i pakker af seks styks, så du kan nemt og hurtigt erstatte dine nuværende cafeglas og vandglas i skabet.

 

Termoglas kan dog ikke erstatte små glas som snapse- og shotglas, så du må heller tage et kig på disse under de respektive kategorier under glas.