Facebook Pixel

Termokrus

Termokrus lige ved hånden

Med et termokrus kan du altid have en kop kaffe eller te med på farten. Det kan være, at du ikke har meget tid om morgenen, men ikke kan undvære din kaffe. Du kan heldigvis tage den med i et termokrus. Eller måske bruger du lidt tid på at pendle i din bil og vil have noget at drikke, mens du holder i kø. Der er mange situationer hvor et termokrus er handy.

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte to go termokrus

Et termokrus sørger for at holde din kaffe eller te varmt, hvis du tager den to go. Der er tænkt på designet i udformningen af mange af modellerne. Nogle har lækkert gummi til at holde om, andre har bærestropper og nogle tredje har klikfunktion i låget. Der er altid et eller andet ved de forskellige modeller, som får dem til at skille sig ud fra andre.

 

Du kan for eksempel få en Urban Cup to go fra Eva Solo i petroleum. Selve koppen er i rustfrit stål og kan rumme 0,35 liter, mens låget er en blanding af kunststof og stål. Der er desuden en klikfunktion i låget så du ikke behøver at skrue eller løfte låg for at kunne drikke. Der er både tænkt på design og funktionalitet. Lidt det samme kan man sige om deres To Go serie. Der er desuden en bærestrop om låget så du nemt kan have den med om håndleddet, hvis du er ude og gå.

 

Lav kaffen hjemmefra med en kaffebrygger, så er du sikret god smag selvom du er på farten. Du kan finde kaffebryggere, stempelkander og mange andre apparater til at lave kaffe her i webshoppen. Vi har samlet det hele under menupunktet "Kaffe og Te".