Facebook Pixel

Termometer feber

Brug termometer til at måle feber

Mistænker du feber, kan du måle din temperatur med et termometer. Det gælder både børn og voksne. Især ved børn er det ofte nødvendig at kende temperaturen. De kan nemlig ikke, på samme måde som voksne, fortælle hvad er galt og gøre noget ved det. Så du vil have en bedre chance for at sænke kropstemperaturen, om nødvendigt, hvis du kender temperaturen. Find dit næste termometer her på siden.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Grundig - Pandetermometer Tilbud
  Grundig - Pandetermometer
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr
 2. Homedics pandetermometer Tilbud
  Homedics pandetermometer
  Vores Pris 499,95 kr Vejl. Pris 599,95 kr
 3. Homedics Øretermometer Tilbud
  Homedics Øretermometer
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
 4. Scala person termometer Tilbud
  Scala person termometer
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 129,95 kr
 5. Braun - Øretermometer IRT3030 Tilbud
  Braun - Øretermometer IRT3030
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 449,95 kr

6 varer

pr. side
Faldende orden

Find det rette termometer

Når du skal have dig et termometer til at opdage feber hos dine børn, eller dig selv, skal du overveje hvor du vil foretage målingerne. Hos Amager Isenkram kan du finde termometre fra Braun, der bruges til at måle din eller dine børns kropstemperatur. Vi fører en meget klassisk udgave fra Braun, som kan bruges i munden, under armen og rektalt. Spidsen der indføres er fleksibel, så der er ingen risiko for at ramme noget uheldigt der kan gøre ondt. Den er utrolig simpel at bruge da der kun er en tænd/sluk knap og et display, der digitalt viser temperaturen.

 

Du kan også få et mere moderne termometer, som kun skal sættes i øret. IRT3030 kan give dig temperaturen på bare et sekund, og du slipper for at skulle holde dine børn fast i længere tid end nødvendigt. Det er desuden super præcist og vil give en lyd hvis temperaturen er for høj. Der medfølger 20 linsefiltre, som er dem der sikre en præcis måling. Når du løber tør, kan du købe flere separat i vores webshop.