Facebook Pixel

Praktisk termoskål til middagsbordet

Med en termoskål kan du holde flydende ting, som for eksempel sovs, varmt i længere tid. Det er praktisk ved middagsbordet når du har gæster, så du ikke hele tiden skal rejse dig for at varme sovsen op igen. For man kan jo heller ikke lade den blive kold og tykne. Varm sovs er lig med glade gæster som spiser mere.

Termoskål til sauce

En kold sauce er en kedelig fornøjelse. Så det kan være en god idé at investere i en termoskål, der kun er lavet til at holde dig sauce varm så længe som muligt. Du kan for eksempel hos Amager Isenkram finde denne stilrene termokande fra Day. Kanden er lavet i rustfrit stål, der er god til at holde på varmen, ligesom en termokande skal. Denne kande kan holde omkring 0,4 liter sauce og har en smart hældetud.

 

Leder du efter andre måder at kunne holde mad varmt, kan du her i webshoppen også finde fyrfadsvarmere, der kan stå under tekander, gryder, skåle og fade og holde dem varme i noget tid. Hvis du er interesseret i at se fyrfadsvarmeren, kan du klikke på Borddækning og så vælge den relevante produktgruppe ude i venstre side.